Volg ons nu ook!
webmail

Start webmail

NB uw mailadres is uw inlognaam!

Inloggen medewerkers

Aanmelden

Uw inloggegevens zijn dezelfde als die voor Magister.

 

Lesinformatie ophalen

In de MagisterSuite van 5.6.21 is de roosterimportmodule aangepast. Deze optimalistatie heeft ervoor gezorgd dat de lesinformatie(huiswerk) na roosterwijzigingen in bijna alle gevallen behouden blijft. In deze handleiding staan de belangrijkste wijzigingen.

1.1 Roosterimport

Bij het importeren van een gewijzigd basisrooster of dagrooster worden de bestaande lessen in de agenda van Magister geactualiseerd.

In 80% van alle wijzigingen zal de lesinformatie behouden blijven. Voor de overige 20% van de wijzigingen zullen de lessen op vervallen worden gezet en zal de lesinformatie bij de betreffende les niet worden gekoppeld aan de nieuwe situatie in de agenda.

1.2 Agenda

Na het importeren van een gewijzigd basisrooster of dagrooster worden in de agenda de bestaande lescombinatie(lessen) geactualiseerd.

Lessen met de status vervallen worden standaard verborgen in de agenda.

1.3 Vandaagscherm

Op het vandaagscherm verschijnt deze melding als tijdens de roosterimport lessen met lesinformatie op vervallen zijn gezet.

Door op deze regel te klikken wordt u doorverwezen naar een overzicht met de vervallen lessen.

Door op de les te klikken wordt het lesdashboard geopend en kunt u met de knop navigeren naar de volgende les van deze groep.

Met de knop lesinformatie ophalen kan het huiswerk van de vervallen les

worden gekoppeld of toegevoegd aan de nieuwe les.

Brazzers Porno